Finca Bacara DO Jumilla - Time waits for no one red Skull

11,90 11,25

Disponibilité :
12
Modèle :
Finca_Bacara_Red_Skull
Fabricant :
Finca Bacara

Nog niet beoordeeld
Écrire un avis

Options disponibles

Description

Een diep granaat rode kleur met een violette rand. In de neus komt intens rijp zwart fruit naar boven maar ook kruidig en rokerige tonen die typisch zijn voor de monastrell druif. In de mond komen direct de ronde tannines naar voren die in balans zijn met het zwarte fruit en de licht geroosterde aroma's. Deze wijn heeft een lange afdronk met een sappige zuurtegraad. Red skull wine! Gemaakt van 100% Monastrell druif en heeft geen vatrijping gehad, een pure wijn dus. Vegan en glutenvrije wijn.

Hoe vaak praat je in een gesprek over het begrip Tijd? "Het leven is kort en elke tijd is beperkt". "We zouden meer tijd samen moeten doorbrengen". “Live the moment to the fullness” … De naam van deze wijn kwam bij ons in een van die willekeurige gesprekken. Daarna werkten we het idee uit met meer aandacht voor detail en natuurlijk met onze tijd. Geniet ervan op jouw manier en ontdek de betekenis van tijd. Zo simpel is het. Met zorg gemaakt voor willekeurige gesprekken.


Serveren bij:
De perfecte wijn voor bij de barbecue. Ideaal om te combineren met pasta, rijst, gestoofd rundvlees en lamsvlees. Ongeëvenaard met charcuterie en kaasplankje.

Bewaring:
Dit is geen bewaarwijn maar zal toch zeker een aantal jaren in de kelder overleven, verbeteren dat denk ik persoonlijk niet maar wordt uitgetest.

Extra informatie:
Finca Bacara, opgericht in 2016, is een project dat is ontstaan ​​uit het doorzettingsvermogen van de eigenaren met als doel de beste expressie van wijnen en oude Monastrell-wijnstokken over te brengen, om het klimaat, de bodem en de omgeving te erkennen die onze groei gedurende de tijd hebben meegemaakt. We maken de wijnen met een minimale tussenkomst en verwerken de druiven met extra zorg. Van elke druif maken we wijnen op de meest natuurlijke en ambachtelijke manier.

We verdedigen de authenticiteit van Monastrell-druiven, als eerbetoon aan ons land. Het uiterlijk van de wijnen is het enige dat we aan het toeval overlaten. Het is aan jouw nieuwsgierigheid om de verborgen nuances binnenin te ontdekken.
Onze wijnmakerij, genesteld in het zuidoosten van Spanje, bevindt zich in een hooggelegen vallei van 900 meter boven de zeespiegel, geflankeerd door de steden Alicante, Albacete en Murcia.
Monastrell is de autochtone druivensoort van DOP Jumilla, waar ons spannende project is geboren.

De druiven voor deze wijn zijn handmatig geoogst op het optimale rijpingstijdstip. Fermentatie en maceratie van de huid gedurende 15-20 dagen bij een gecontroleerde temperatuur niet hoger dan 28°C.
De fermentatie wordt uitgevoerd in een roestvrijstalen tank met een mantel die constante temperatuurregeling mogelijk maakt.

Prijzen:
2020 INTERNATIONALE WIJN & SPIRIT COMPETITIE 91 PUNTEN
2019 GUÍA PEÑIN 90 PUNTEN
2018 GUÍA PEÑÍN 90 PUNTEN
2018 CWWSC 2019 GOUDEN MEDAILLE
2017 Karaf 95 PUNTEN
2017 GILBERT & GAILLARD GOUDEN MEDAILLE
2016 GILBERT & GAILLARD 2017 ZILVEREN MEDAILLE
2015 CWWSC 2017 GOUDEN MEDAILLE

Avis (0)
Écrire un avis

Note : Le HTML n’est pas pris en charge !

Mauvais            Bon


Continuer
Afbeeldingen (1)