Finca Bacara DO Jumilla - Time waits for no one black Skull

15,85 15,10

Disponibilité :
12
Modèle :
Finca_Bacara_Black_Skull
Fabricant :
Finca Bacara

Nog niet beoordeeld
Écrire un avis

Options disponibles

Description

Een diep robijn rode kleur met heldere wijntranen. In de neus komt een opmerkelijke intensiteit met de aanwezigheid van rijp fruit zoals kersen, bramen en pruimen. Balsamico noten met hints van leer en zoethout. In de mond een perfecte rijpheid van de vruchten en viscositeit van textuur. Zachte en soepele tannines die eindigen in een ronde afdronk. Gemaakt van 100% Monastrell druif en heeft 12maanden vatrijping gekregen. Vegan en glutenvrije wijn.

Hoe vaak praat je in een gesprek over het begrip Tijd? "Het leven is kort en elke tijd is beperkt". "We zouden meer tijd samen moeten doorbrengen". “Live the moment to the fullness” … De naam van deze wijn kwam bij ons in een van die willekeurige gesprekken. Daarna werkten we het idee uit met meer aandacht voor detail en natuurlijk met onze tijd. Geniet ervan op jouw manier en ontdek de betekenis van tijd. Zo simpel is het. Met zorg gemaakt voor willekeurige gesprekken.


Serveren bij:
Ideaal voor gegrild vlees, gestoofd rundvlees, gezouten kazen, charcuteriebord. Te serveren rond de 16 graden.

Bewaring:
Dit is wijn die je zeker enkele jaren kunt bewaren. Het leer en zoethout zullen versterken met de jaren maar de wijn is nu zeker ook op dronk. Te drinken op 16 graden.

Extra informatie:
Finca Bacara, opgericht in 2016, is een project dat is ontstaan ​​uit het doorzettingsvermogen van de eigenaren met als doel de beste expressie van wijnen en oude Monastrell-wijnstokken over te brengen, om het klimaat, de bodem en de omgeving te erkennen die onze groei gedurende de tijd hebben meegemaakt. We maken de wijnen met een minimale tussenkomst en verwerken de druiven met extra zorg. Van elke druif maken we wijnen op de meest natuurlijke en ambachtelijke manier.

We verdedigen de authenticiteit van Monastrell-druiven, als eerbetoon aan ons land. Het uiterlijk van de wijnen is het enige dat we aan het toeval overlaten. Het is aan jouw nieuwsgierigheid om de verborgen nuances binnenin te ontdekken.
Onze wijnmakerij, genesteld in het zuidoosten van Spanje, bevindt zich in een hooggelegen vallei van 900 meter boven de zeespiegel, geflankeerd door de steden Alicante, Albacete en Murcia.
Monastrell is de autochtone druivensoort van DOP Jumilla, waar ons spannende project is geboren.

Handmatig geoogst. De beste druivenpercelen worden zorgvuldig geselecteerd in de wijngaard op basis van de hoogte en de bodem, gevolgd door een tweede selectie in de wijnmakerij. Vinificatie van druiven wordt afzonderlijk uitgevoerd, afhankelijk van de rijpheid. Vergisting bij lage temperatuur (20-24 ºC) om de meest primitieve smaak te behouden. Malolactische gisting in contact met hout.

Prijzen:
2018 CATAVINUM GOUD
2018 INTERNATIONALE WIJN UITDAGING 91 PUNTEN
2017 GILBERT & GAILLARD GOUDEN MEDAILLE
2017 INTERNATIONALE WIJN AWARDS GOUDEN MEDAILLE
2017 GUÍA PEÑÍN 90 PUNTEN
2016 VINOUS 91 PUNTEN
2016 GUÍA PEÑÍN 93 PUNTEN
2015 GUÍA PEÑÍN 93 PUNTEN
2015 GILBERT & GAILLARD GOUDEN MEDAILLE

Avis (0)
Écrire un avis

Note : Le HTML n’est pas pris en charge !

Mauvais            Bon


Continuer
Afbeeldingen (1)