Omschrijving
Waarover gaat het thema wijn en kaas "Rauwe melk"?
Op deze kaas en wijnavond proeven we uitsluitend kazen gemaakt met rauwe melk. Deze komen uit verschillende landen oa Spanje, België en Frankrijk. We proeven telkens een kaas met een bijpassende wijn. We staan stil bij hoe de kaas wordt gemaakt en u krijgt info over de passende wijn. We proeven samen en gebruiken verschillende glazen om verschillende kazen te proeven met verschillende wijnen. Tussendoor krijgt u informatie over kaasmaken of wijnmaken in het algemeen en dit allemaal op een laagdrempelige manier.
Wat krijgt u hiervoor?
We proeven minimum 5 wijnen en 5 kazen. 1 fles wordt max voor een groep van 6 mensen gebruikt. Er zijn meerdere glazen per persoon zodat u de wijnen ook eens naast elkaar kunt proeven. Alle kaas samen is een ruime degustatieportie aangevuld met vers stokbrood en gedroogd fruit en noten.
Waar?
In onze wijnkelder in Zulte.
Op locatie is dit mogelijk maar gelieve mij hiervoor te contacteren om concreet af te spreken.
Vanaf hoeveel personen?
Dit is te boeken vanaf 8 personen tot max 12 personen wanneer het plaatsvindt in onze proefkelder. 10 personen is de sweet spot. Op locatie tot maximum ongeveer 30 personen.
Hoelang duurt dit?
Reken ongeveer 3 uren, dit kan soms ook wel uitlopen.
Beoordelingen (0)