P. Brillant brut

7,60

Excl. BTW: 6,28

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
P. Brillant brut
Levertijd:
7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Volumekorting

Totaal van bestelling Prijs per product
6 of meer 7,30

Omschrijving

Een elegante en betaalbare schuimwijn uit Luxemburg die voor alle gelegenheden past. Fris, fruitig en gebalanceerde afdronk. Een mooie blijvende pareling waarbij in de mond vooral het citrus fruit en de witte bloemen het smaakpalet vormen. Een zeer mooie allround schuimwijn voor feestjes of om zomaar even te proosten. Exclusief hier verkrijgbaar.

Serveren:
Serveren tussen de 7-8° Celsius. Aan te raden voor recepties doordat bubbel een rond karakter heeft en dit wordt door een zeer breed publiek gesmaakt. Deze schuimwijn is niet bedoeld om te bewaren maar om te doen knallen!

Extra informatie:

Deze wordt gemaakt volgens de méthode Charmat, uitgevonden door de Fransman Eugène Charmat in 1970 en behelst een tweede gisting van de wijn dit niet plaatsvindt op de fles maar in een inox vat. Zo kan op relatieve goedkopere manier mousserende wijn gemaakt worden. Na de tweede gisting wordt de wijn op flessen gebotteld. Dit is hetzelfde proces die gebruikt wordt om Prosecco te maken. Ze heten dit ook wel de Methode cuve close.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)