Simply wow 200 United |-| exclusieve blend van wel 250 druivenrassen

19,00

Excl. BTW: 15,70

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Simply-wow
Levertijd:
7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Volumekorting

Totaal van bestelling Prijs per product
6 of meer 18,50

Omschrijving

Een unieke wijn gemaakt van minstens 200 druivensoorten. Hierdoor is deze witte wijn een ongelooflijke wijn waarin de veelzijdige aroma's van al deze druivensoorten samenvloeien tot een compositie met toetsen van een rijpe fruitmand, rozenwater en exotische vruchten. Zoete kruidenheid wordt gelinkt aan strakke mineraliteit en spanning met een mooie frisheid. De geuren in het glas veranderen constant wanneer deze wijn op adem komt. Dit komt doordat de verschillende druivenrassen op verschillende temperaturen hun nuances vrijlaten. Er is geen tweede wijn zoals dit in de wereld.
Momenteel slecht beperkt op stock, stuur een mailtje over de beschikbaarheid. Jaargang 2019 is nu te koop.


Serveren bij:
Ik zou deze wijn niet bij een gerecht serveren door zijn extreme complexiteit maar eerder openen om echt even van te genieten en samen met vrienden proberen de geuren en aroma's te ontdekken.
Opdienen vanaf een temperatuur van 14 tot 18 graden.


Bewaring:
Deze wijn zal in de kelder nog verder evolueren. Jong drinken dan zal het fruitige karacter naar boven komen. Een gerijpte versie zal meer complexe geuren naar boven laten brengen.
Ieder wijnjaar zal ook een licht ander resultaat opleveren.


Extra informatie:
Deze 200 druivensoorten worden samen geoogst maar in verschllende etappes want niet ieder ras rijpt even snel. Nadat alle druiven geoogst zijn wordt het sap samen gebracht. Dan wordt de wijn gemaakt dus alles fermenteerd samen wat een unieke blend oplevert.

Meer info op: Productfiche van de producent


Erkenning:

Deze wijnproducent verkiest om niet deel te nemen aan de vele wijnconcours. Echter te vermelden is  dat Weingut Leth in « Hugh Johnson’s Wijngids » en in « Larousse Wijn Encyclopedie » geciteerd wordt als één van de betere producenten van de streek.


Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)