Wie ben ik?

Wijn, is begonnen als een hobby en is ondertussen uitgegroeid tot een bijberoep. Iets doen waarvoor je een passie en hiervan je beroep kunnen maken is de droom van iedereen.

Afgestuurd als Sommelier (3 jaar avondschool Syntra West) start ik nu het avontuur om zelf wijn te verkopen en vooral te adviseren. Alle aangeboden wijnen komen uit diverse streken en zijn steeds voorgesproefd. De website en werkingskosten worden zo laag mogelijk gehouden om de wijnen aan scherpe prijzen aan te kunnen bieden. 
De hobby gaat ondertussen verder en we zijn ondertussen kaasmeester geworden. Zo start ik binnenkort met wijndegustaties in combinatie met kaas en andere lekkernijen. Ook bier kan hier zeker aan bod bij komen want zytoloog staat nog op de verlanglijst.


Verder ben ik Chevalier Sabreur wat eigenlijk wil zeggen dat ik heel goed Champagne flessen kan openen met een zwaard. Het verrassende is dat er hierbij geen druppel Champagne gemorst wordt :) Mits enige oefening natuurlijk!


Toekomstplannen:
In 2019 open ik een degustatieruimte waar wijndegustaties gegeven zullen worden. Hierbij zullen zeker thema avonden aan bod komen. In beperkt gezelschap genieten van wijn en ondertussen nog iets bijleren, dat is waar ik voor ga.

 

Uw sommelier,

Luc Vervaecke