Louis Eschenauer Cabernet Sauvignon |-| Een intens mooi gestructureerde wijn

5,99

Excl. BTW: 4,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
LOUIS ESCHENAUER cabernet sauvignon
Levertijd:
7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Volumekorting

Totaal van bestelling Prijs per product
6 of meer 5,75

Omschrijving

Een zeer intense rode wijn met een prachtige donkerrode kleur. In de neus heeft deze wijn veel rood fruit zoals bramen en een beetje cassis daarnaast ook groene paprika, kruiden, leder en een vleugje vanille. In de mond komt het stevige doch gecontroleerde ronde karakter naar boven. Het is een krachtige wijn met een mooie structuur van fijne tannines en een heerlijke lange afdronk. Louis Eschenauer Cabernet Sauvignon is een voortreffelijke wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Serveren:
Deze wijn past uitstekend bij een rosbief maar even goed bij een lasagne of wat stevige oude kaas. 
Serveer tussen de 15-17° C, deze mag gerust een uurtje open staan vooraleer te serveren.


Bewaring:
Jong drinken is optimaal genieten. Max 3-4 jaar bewaren.

Extra informatie:
Deze wijn is gemaakt van rijpe druiven en wordt gevinifieerd op lage temperaturen om de aroma's zo goed mogelijk te bewaren. 

Wijnproducent Mr Louis Eschenaure is gestart in 1821.
Op zoek naar de hoogste kwaliteit sinds het prille begin stelt Louis Eschenauer  zijn expertise ten dienste van zijn partners, om wijnen te creëren die zijn afgestemd op de smaak van wijnliefhebbers van overal. Om dit te bereiken, is nabijheid met zijn producenten essentieel. Zij worden gekozen voor de kwaliteit van hun wijnen, hun benaming en hun keuze voor een geïntegreerde landbouwaanpak.
 
In de voetsporen van de heer Eschenauer werkt het team van oenologen het hele jaar door samen met hun partners, van het snoeien van de wijnstokken tot het oogsten, samen zorgen ze voor de groei van druiven van de hoogste kwaliteit. De keuzes van wijngaard werkmethoden, zoals het afknippen van knoppen, snoeien, ziektepreventie, bladbeheer en zelfs de oogstdatum, worden samen gedaan, om aan ieders criteria en doelstellingen te voldoen.
Louis Eschenauer heeft ervoor gekozen om nauwe banden op te bouwen met zijn partners, waardoor een permanente dialoog wordt gewaarborgd om de totale kwaliteit en volledige traceerbaarheid voor zijn wijnen te garanderen.
Zodra de druiven rijp zijn, koopt Louis Eschenauer de oogst, die we vervolgens vinificeren. Dit gebeurt volgens traditionele methoden, waarbij de nieuwste innovatieve technieken worden verwerkt om de beste kwaliteitswijnen te creëren die de specifieke kenmerken van elk druivenras respecteren.
Door deze logica van nauw wederzijds partnerschap, zet Louis Eschenauer zijn handtekening voor de garantie van de kwaliteit en de zoektocht naar uitmuntendheid, dit ondertussen bewezen door de medailles en prijzen gewonnen door zijn wijnen.

 

Fiche van de producent

 

 ​

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)