Chablis vieille vignes Château Chemilly

15,99

Excl. BTW: 13,21

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Chablis chateau Chemilly
Levertijd:
7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Volumekorting

Totaal van bestelling Prijs per product
6 of meer 15,50

Omschrijving

Prachtig goudkleurige wijn krijgt u in het glas. Daarnaast een fijn bouquet van citrixfruit, witte bloemen, brioche, hazelnoot en een lichte minerale neus heeft.  In de mond is dit een rijke traditionele zeer goed gebalanceerde Chablis. Mooie geuren van bloemen, boter, brioche komen mooi terug als smaak in de mond. Dit is een zeer goede Chablis voor een zeer correcte prijs. Een grote aanrader! 

Serveren:
Deze wijn past perfect bij zeevruchten, slakken, andouillettes maar zeker ook als het betere aperitief. Deze wijn ook lekker zonder eten wanneer u zin heeft in een glas wijn. Serveer op 10°C. 

Bewaring:
U kunt deze wijn nog een 3-7-tal jaren bewaren.

Extra informatie:

Het zeventiende-eeuwse oude wijnhuis Château de Chemilly is gebouwd in de natuurlijke omgevingen van Bourgogne. Opgericht door luitenant-generaal Noël Bouton en in de 19 eeuw overgenomen door de familie Desfontaine. Het wijnhuis is omringd met prachtige bourgondische landschappen die veel reliëf bevatten. Naast het vele reliëf, zijn er ook veel verschillende soorten bodemsamenstellingen te vinden in het gebied. De combinatie van veel reliëf en de verschillende soorten grond waarop de wijnstokken worden verbouwd, zorgen voor een uniek en typisch bourgondisch karakter. Het Franse wijnhuis Château de Chemilly gaat met uitermate verzorging om met haar wijnstokken en druiven. Elk proces is uniek, alle wijnstokken worden afzonderlijk gevinifieerd, gerijpt en gebotteld.
Deze wijn is gemaakt van druiven van wijnstokken van meer dan 40 jaar oud. De wijn heeft 6-10 sur lie gelegen om deze wijn zijn mooie charateristieken te geven.
Recent op Concours général agricole een medaille ontvangen.

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)