Chateau Font Vidal Bordeaux

9,99

Excl. BTW: 8,26

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Chateau Font Vidal 2015
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

De rondeur en de souplesse van de tannines (Merlot) laten toe dat deze wijn al jong kan gedronken worden. Maar ook als bewaarwijn komt Font Vidal mooi uit de hoek: geef hem wat tijd (5 jaar) en meer geuren zoals leder, vanille, koffie zullen de bovenhand nemen. De constante kwaliteit en de continuïteit in smaak en aroma’s, heeft tweeërlei oorzaken: enerzijds de unieke blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc, anderzijds de schitterende ligging van de wijngaard, hoog gesitueerd op een perfect geventileerd plateau, met een kalkrijke terroir.
Stockresten worden niet verzonden.  
Serveren:
Perfect bij stevige gerechten op basis van rood vlees (rund, sappig lamsvlees). Na de nodige flesontwikkeling kan er ook gecombineerd worden met sappig kalfsvlees, gevogelte en kruidige groenten/rijst of pastagerechten zonder vlees.
Voor de visliefhebbers: geroosterde vis met een vaste structuur, overgoten met olijfolie en ingewreven met Provençaalse kruiden en grof zeezout. Gebraden lamsschouder met bonenkruidtapenade saus en kruidig geroosterde pompoen. Kan ook zeer goed dienen bij een BBQ.
Serveer rond de 16°C. 


Bewaring:
Deze wijn wordt jong gedronken maar kan ook in de kelder bewaard worden om verder te rijpen.


Extra informatie:
Font-Vidal is gelegen te Juillac, een bijna verlaten dorp aan de rand van de appellatie Bordeaux. Eigenaar Mr. Poncet kent zeer goed zijn terroir, weet perfect waar hij mee bezig is, beschikt over een schitterende installatie en beseft dat de ligging van Font-Vidal uitzonderlijke kwaliteit oplevert.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)